lördag, april 19, 2008

Och det luktar som vår!


Nu ikväll har vi fått på katten selen ordentligt. Det har vi inte fått innan för hålen har inte räckt till, vår katt är så liten vettni.
Nu ligger hon här brevid & sover med den på.
Nästan lite sött fakiskt..

Imorgon ska vi på fotboll. Årets första match, det ska bli fint. Verkar som om vädret ska bli riktigt härligt också, sol & jaa varmt. Nice nice.
Ungefär som idag och idag har det varit riktigt fint. Vi cyklade till päronen mina & lånade deras lilla bil. Pappas bil.
Btw..jag saknar OGY-bilen..hmm. Cykelturerna till & från Sofieberg var härliga i alla fall, det känns att våren är påväg på riktigt nu. Det måste väl vara så? Fick träffa söta lilla Smilla också, det var ett tag sedan nu. Hon är så fin, lilla gosedjuret.
Tror jag fick till bra platser också.
HIF möter IFK Norrköping, det ska bli trevligt. Undrar om herr Olsson kommer hitta hit & kolla. Han spelade i Norrköping förr i världen vettni och har även varit i HIF. Per-Olof Olsson, alltså.


Nu ska vi ta & se en film här, tror minsann att det blir Jurtjyrkogården. Ifall liten Cicci vågar det, men tjaa..jag & skräckfilmer brukar vara de bästa vänner.
Finns inget härligare än att bli så rädd att man knappt vågar röra sig. Att få engagera sig så och känna hur skräcken griper tag ordentligt. Det är en redig adrenalinkick det, häftigt värre. Såå..vi får väl se om det blir så nu. Bilden är på Hotell Tylösand. Tjo & tjim!

Inga kommentarer: