måndag, september 01, 2008

En dag i Hässleholm.

Jag har idag varit på den första introduktionskursen i Hässleholm.
För er som inte riktigt förstått det eller råkat missa det har jag kommit in på en tandsköterskeutbildning i Hässleholm som annordnas av Hässleholms kommun.
Kursen är på distans och idag fick vi lära oss en del om plattformen varifrån vi kommer att arbeta och kunna föra diskussion med vår lärare och vi klasskamrater emellan.
Det var lätt att hitta till Norra Station, som själva hela stället heter. Det rymde en del byggnader som vi fick titta runt i och även Skatteverket, men där var vi inte.. *Tss*
En klass med bara tjejer i varierande åldrar men ingen var heller speciellt gammal..eller hur man nu vill uttrycka det..

Fick ta tåget lite lagom tidigt imorse och kom fram i bra tid.
Hittade som skrivet dit ordentligt, eller nästan ordentligt, och sen var det upprop och lite sånt där.

Rundvandring, lunch och mera introduktion i olika saker. Det mesta var rätt lätt att förstå sig på och nu ikväll har jag även beställt tre böcker.
Ska höra med mitt snillefoster också om hon kan bidra med något.
Appropå moster och hennes böcker så tar jag mig sakta men säkert genom Luftslottet som sprängdes, det börjar hända lite saker där nu.. Tyckte att den var lite seg i början men det börjar ordna upp sig nu.
Får se om det blir några rader lästa när jag snart druckit upp mitt te.
I övrigt känner jag mig skapligt seg i lilla huvudet och det är en tidig morgon imorrn så det gäller att lägga sig i lagom vettig tid..
Den där fina uppfinningen..sängen!

1 kommentar:

Anonym sa...

det har jag ju helt missat! vad spännande :)