måndag, december 01, 2008

En vanlig dag på jobbet...

Åhh..roligare kan man knappt ha en måndagskväll..
Har ni sett Färjan5an?
Marcus och jag har lyckats se första och nu ikväll går det sista avsnittet.. Sorligare men ändå roligare program får man leta efter..
Är det sådär "vanliga" Svenssons beter sig på en båt? Eller..över huvudtaget när dom är ute någonstanns?
Haha..det är ju komiskt!

I övrigt har dagen bjudit på en stor överraskning...
Det blev lite wajsing på jobbet. Mitt i allt när vi skulle till att sätta igång med att borra lite så försvann vattnet i uniten och tjaa..sen var det kört.
Pappa kollade om det gått någon propp, vi ringde vår support som såklart inte var i stan förrän på onsdag och jaa..det blev ett himla hålligång.
Nu under kvällen har allt blivit ordnat men patienterna från 17-tiden fick vi ringa återbud till för inget var som det brukar.. Inget blev som det brukar!
Det var kompressorn som slutat fungera så tillslut la såklart allting av inne på rummen..som styrs av kompressorn alltså.

Imorgonbitti kan vi dock jobba som vi tänkt oss och det känns bra. Allt blir ju lite underligt när man måste ändra om på allting men det slipper vi imorrn.
Jag undrar mest varför det hela hände..fast som sagt det viktigaste är att det funkar nu och att vi kan jobba som vanligt imorgon!
Man kan aldrig veta vad det här jobbet har att erbjuda, alltid händer det något spännande som livar upp och ger spänning i tillvaron...

Inga kommentarer: