måndag, januari 12, 2009

En kväll i Höganäs.

Sedan ett litet tag tillbaka var det sagt att vi skulle hälsa på hos vår kära vän och kolla in hans nya ställe.

Vi skulle hälsa på Niklas. Han flyttade dit i början på detta det nya året så det var spännande att få kolla in hur han fått det.
Vi hade ju varit på de andra ställen där han bott så det var givet att även se hur det var här, speciellt som detta var ganska nära inpå flytten också.
För att kunna se stället i dagsljus och för att få ut lite mer av dagen/träffen kom vi dit runt 16-tiden.


Det var en ljus och fräsch trea där han målat om en del av rummen men i alla fall fått rätt på alla möbler.
Balkong och ett kök med skild matplats som jag minsann blev lite avunsjuk på!

Vi softade och tittade oss omkring först, Niklas visade alla rum och berättade vad han hittat på med dom. Det var stora och fina rum allihop och till badrummet hade han införskaffat tvättmaskin och torktumlare.


Runt 17-tiden bjöd han på mat, goda wokade grönsaker med ris.
Han blev glad för julklappen också & jag fick lite olika lotter i födelsedagspresent och sedan fick vi en flaska vin i julklapp. Det ska bli spännande att smaka på det sen!
Vi slötittade lite på TV och intog efterrätten i form av god choklad/vaniljglass innan vi bestämde oss för att gå ut en sväng i jakt på en film att avrunda aftonen med.

Sagt och gjort.. Vi begav oss ut i den kalla lagom tidiga kvällen och gick in mot centrum där vi tillslut enades om Arkiv X-filmen.
Väl tillbaka i värmen igen poppades det popcorn och sen var vi redo för filmkvällen.


Niklas & Marcus passar popcornen.

Det var en bra film, det var vi alla rörande överrens om. Så när vi svullat färdigt och filmen var slut var det dags för mig & pågen min att röra oss hemåt igen.
Kul att vi fick sett en så bra film och självklart att få träffa vännen igen!
Det var en fin kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker att X-files filmen suger. Såg den på bio i somras och var måttligt missnöjd. Och då är jag ett gammalt X-files fan.